Ügyvitel

Ügyvitel

Ügyviteli szoftverek széles választékát kínáljuk üzleti ügyfeleink részére.

Hogy miért érdemes minket választani, és nem a netről rendelni egy ismeretlen ügyviteli szoftvert? Mert mi azt is vállaljuk, hogy az adott rendszert bevezetjük Önöknél. Tehát mi nem csak eladjuk a rendszert, hanem kollégáinkat is ráállítjuk a feladatra: odamegyünk, egyeztetünk a cégvezetővel és a felhasználókkal, konfiguráljuk a rendszert az egyeztetett igények szerint, a rendszer használatát betanítjuk, illetve utótámogatást (support) biztosítunk. Azaz ha bármilyen kérdés, probléma merülne fel, bármikor rendelkezésre állunk (egy meghatározott support díj befizetése mellett).

A lenti szoftverekkel kapcsolatos további információkért keresse kollegáinkat e-mailben, telefonon, vagy a weboldalunk Kapcsolat menüpontja alatt!

„ACTUAL Ügyviteli Rendszer”

Magyar fejlesztésű ügyviteli szoftvercsalád és vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalkozások számára.

Moduláris felépítésének köszönhetően testre szabható.

„Számla”

Számlázó program, mely elsődlegesen a belföldi kimenő (vevői) számlák kiállítására szolgál, emellett helyesbítő- és sztornó bizonylatok készítésére, partnerek és cikkek/szolgáltatások adatainak nyilvántartására is alkalmas. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egyszerre egy felhasználó bejelentkezését biztosítja.

„Számla Plusz”

Számlázó programként elsődlegesen a belföldi és devizás kimenő (vevői) számlák, valamint belföldi és devizás előleg- és proforma (díjbekérő) bizonylatok kiállítására, illetve opcionálisan elektronikus számlák kiküldésére szolgál. Emellett helyesbítő- és sztornó számlák készítésére, partnerek és cikkek/szolgáltatások adatainak nyilvántartására is alkalmas. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egyszerre egy felhasználó bejelentkezését biztosítja.

„Számla Extra”

Elsődleges feladata a számlázás: a belföldi és devizás kimenő (vevői) számlák, valamint belföldi és devizás előleg- és proforma (díjbekérő) bizonylatok kiállítása manuálisan vagy állandó sablonból, csoportosan is. Az elektronikus számlázás előnyét kihasználva az előállított bizonylatok akár e-mailben is kiküldhetők. A számlakészítési funkciók mellett a pénzügyi modul használatával a követeléskezelésben is segít: a pénzügyi kimutatások között egyenlegközlők és fizetési felszólítások is készíthetők. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egyszerre egy felhasználó bejelentkezését biztosítja.

„Készlet”

Elsődlegesen raktárkészletek kezelésére, partnerek és cikkek adatainak rögzítésére és nyilvántartására szolgál, belföldi számlakészítést és automatikus leltározást lehetővé téve. A Naplózás modullal kiegészítve a NAV által is jóváhagyott módon alkalmas jövedéki nyilvántartás vezetésére. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egyszerre egy felhasználó bejelentkezését biztosítja.

„Gyártás”

Elsődlegesen gyártási folyamatok lépéseinek követésére és a készletek kezelésére szolgál az ajánlattól a végteljesítésig, partnerek és cikkek adatainak rögzítését és nyilvántartását, raktárak kezelését, belföldi számlakészítést és automatikus leltározást is lehetővé téve. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egyszerre egy felhasználó bejelentkezését biztosítja.

„E-kereskedelem”

Ezzel a programmal az e-kereskedelem működését egyszerűsíthetjük le, hiszen az ügyviteli rendszert a webáruházunkkal összekapcsolva oda-vissza mozgathatjuk termékeink, illetve szolgáltatásaink árát és készletinformációját, fogadhatjuk a webáruházban leadott online rendeléseket, és ezeket feldolgozva intézhetjük a foglalásokat, végül pedig a számlázást. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egyszerre egy felhasználó bejelentkezését biztosítja.

„Kereskedelem”

Ezzel a programmal már az első megkereséstől nyomon követhetjük a teljes kereskedelmi folyamatot az ajánlatadástól a készletek foglalásán és kezelésén át a számla kiegyenlítésig mind vevői, mind beszállítói oldalon. Korlátlan számú felhasználó nyilvántartása mellett egyszerre egy felhasználó bejelentkezését biztosítja.