Szerviz

Szerviz

Két évtizedes tapasztalattal, alapos, részletekbe menő hozzáállással fogunk neki az olyan eseteknek, amikor számítástechnikai meghibásodások jelentkeznek. Önnek csak a problémát kell elmondania, a megoldás a mi dolgunk.

Az egyik kulcsszó nálunk a rugalmasság. A megoldásokat testre szabjuk, egyaránt figyelembe véve az igényeket és a lehetőségeket.

„Háztól-házig” szervizszolgáltatásunkkal mind lakossági-, mind üzleti ügyfeleink életét szeretnénk megkönnyíteni. Ha sürgős a probléma orvoslása, illetve ha nem tudja behozni a problémás számítástechnikai eszközt szervizünkbe, csak szóljon csapatunknak! Ha kell, házhoz megyünk.

Igyekszünk költséghatékony megoldást kínálni minden felmerülő számítástechnikai problémára, legyen az hardveres (azaz amikor „elromlott a vas”), vagy szoftveres (azaz amikor „belassult a laptop” vagy „gyakran lefagy a gép”).

A szokásos értelemben vett szerviztevékenységen túl szívesen segítünk számítástechnikai eszközeinek bővítésében, felújításában, illetve új eszközök, szoftverek beszerzésében, beüzemelésében.

Ha kell, segítünk garanciális ügyek intézésében, garanciaidőn túli javításban is.

Éjjel-nappal várjuk bejelentését számítástechnikai meghibásodásokról a Kapcsolat menüpontnál található űrlapon keresztül, vagy akár e-mailben, telefonon, Facebook-os privát üzenetben.

A bejelentés Önre nézve semmilyen kötelezettséget nem jelent, mi pedig a lehető leggyorsabban reagálunk.

Ha személyesen szeretné behozni javítandó eszközét vagy vásárolni szeretne a shopban, akkor az alábbi nyitva tartási rend szerint várjuk:
H – P 9 – 12:30 és 13 – 17

Mindenkori szolgáltatásainkról a blogunkban talál bővebb információt:

Blog