Poligon irodaház

Rólunk

Küldetésünk:

Hozzásegíteni az embereket és az üzleti vállalkozásokat ahhoz, hogy a számítástechnika vívmányai ne szükséges rosszak legyenek az életükben, hanem eszközök a boldogulásukhoz és céljaik eléréséhez.

A paksi székhelyű Poligon Informatika a Poligon PC Center jogutódjaként több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a számítástechnika, az informatika terén.

Tevékenységünk több lábon áll, de mindet áthatja az a szándék, hogy segítsünk az embereknek. Üzleti filozófiánk egyik alapköve az, hogy ha segítünk az embereknek, akkor az üzleti siker sem marad majd el. Lehet csak és kizárólag a pénzért is csinálni valamit, de szerintünk nem érdemes.

Egyik alapvető célkitűzésünk, hogy paksi üzletünk a térségben egyedülálló minőséget képviseljen mind kiszolgálás, mind szakértelem terén, emellett pedig az árak tekintetében is versenyképes maradjon.

Munkánk során kiemelten fontos számunkra az emberi oldal: azért dolgozunk, hogy az informatikai rendszereket és szoftvereket használó emberek munkája minél könnyebb, felhasználói élménye minél pozitívabb legyen.

Munkánk egyik fő fókusza, hogy a számítástechnika vívmányai mindenkor az emberek szolgálatában álljanak, az ő javukat szolgálják. Emellett szakértői tanácsadással segítünk azon ügyfeleinknek, akiktől távolabb áll az informatika világa.

Mind lakossági-, mind üzleti ügyfeleink hosszú távon is számíthatnak ránk, legyen szó számítástechnikai eszközök vagy szoftverek vásárlásáról, szervizelésről, informatikai hálózatok kiépítéséről és üzemeltetéséről, vagy számítástechnikai segítségnyújtásról.