ESZI-s stand
Hírek

Részt vettünk az ESZI-s pályaorientációs napon

A Poligon Informatika is bemutatkozott az érdeklődő diákoknak

Az Energetikai Szakgimnázium és Kollégium pályaorientációs napot tartott, ahová több tucat környékbeli céget hívtak meg a szervezők. A paksi székhelyű Poligon Informatika örömmel vett részt a rendezvényen, mert a cég hitvallása szerint az informatika mindig épít a fiatal szakemberek lelkesedésére és újító ötleteire.

A Poligon standdal és folyamatos személyes jelenléttel biztosította, hogy az érdeklődő fiatalok minden kérdésükre választ kapjanak. Középiskolások és általános iskolások egyaránt lehetőséget kaptak arra, hogy megismerkedhessenek a Poligon hitvallásával, fő tevékenységi köreivel, illetve a cég által kínált munkalehetőségekkel.

A Poligon standjánál a diákok ráláthattak arra, hogy milyen széles feladatkörrel rendelkezik a paksi informatikai cég: többek között működés közben láthattak egy erősebb gamer PC-t, de ugyancsak megnézhették, hogy a cég milyen ujjlenyomat-leolvasó biztonsági rendszereket épít be ügyfelei létesítményeinek fizikai védelme érdekében.

Külön öröm volt a Poligon helyszíni képviselőinek, hogy a diákok közül többen a számukra kiszabott idő lejárta után is visszajöttek a poligonos standhoz további kérdésekkel.

További hírek