Karrier

Várunk szeretettel csapatunkba, ha szeretnél velünk közösen küzdeni azért, hogy az informatika, a számítástechnika vívmányai valóban az emberek javát szolgálják!

 

BETÖLTÉSRE VÁRÓ POZÍCIÓK:

 

Ügyvezetői asszisztenst, irodavezetőt keresünk! [ Friss! ]

Rész, vagy teljes munkaidőben, az utóbbi esetben további feladatkörök ellátása mellett.

A poszt legfőbb céljai nagymértékben elősegíteni a vállalkozás gördülékeny, hatékony, és szabályos működését, valamint az ügyvezető munkájának támogatása.

Az állás betöltése SÜRGŐS!

Felvételre reményeink szerint még decemberben, legkésőbb január első heteiben sor kerül, illetve ha megtaláltuk a megfelelő kollégát.

Akár pályakezdők jelentkezését is várjuk, a kiterjedt tapasztalat nem követelmény, ugyanakkor előny lehet!

Főbb feladatok: Pénzügyi, valamint kollégákkal kapcsolatos, és számos további ügyintézési és adminisztratív feladat, statisztikák készítése, kiértékelése, valamint részvétel irattárazási, és pénzügyi rendszer bevezetésében, és a vállalkozás szabályos, és jogszerű működésének fejlesztésében.

Akit keresünk: Egy pozitív életszemléletű és kisugárzású, együttműködő, jó problémamegoldó, szorgalmas, precíz, önálló, komplex gondolkodásmódú rendszerető kollégát, aki legalább középfokú végzettséggel rendelkezik, és alapfokon ért angolul.

Előny, de nem feltétlenül követelmény a középfokú angol vagy egyéb nyelvtudás, ügyvezetői, vagy üzletvezetői, menedzseri, pénzügyi, jogi végzettség, valamint a „B” kat. jogosítvány megléte.

Amit kínálunk: Rengeteg munkát, változatos feladatokat és kihívásokat, a munkaidő rugalmas kezelését, fiatalos csapatot, családias légkört, fejlődő szervezet továbbfejlesztésében való aktív részvételt, egyéni hozzájáruláson alapuló bérezést, a későbbiekben teljesítménybérezést, a feladatokba való fokozatos, és részletekbe menő bevezetést, pontos feladat és hatáskör kijelölést.

Jelentkezni az allas@poligon-it.hu címre küldött önéletrajzzal lehetséges, melyből kiderülnek a jelölt kompetenciái, és tartalmazza a nekünk szóló rövid bemutatkozását, és azt, hogy miért gondolja, hogy megfelelő jelölt.

 

Számítástechnikai szervizes

Számítógépek, notebookok, és egyéb informatikai eszközök HW / SW javítása ügyfélnél, szervizben, és táveléréssel egyaránt, egyeztetések lebonyolítása az ügyfelekkel.

Követelmény: Informatikai eszközök, számítógépek, Microsoft operációs rendszerek ismerete, jó kommunikációs és empatikus készség, „B” kategóriás jogosítvány, angol nyelvtudás, paksi vagy környékbeli lakhely.

Előny: Magas szintű informatikai ismeretek, Linux, Mac, Android, nyomtatókkal kapcsolatos tapasztalat.

 

Értékesítő, termékfelelős, web adminisztrátor

Informatikai eszközök, szoftverek és komplex megoldások, valamint szolgáltatásaink bolti, illetve közvetlen megkereséses értékesítése a fő feladat, emellett árukészlettel, rendelésekkel kapcsolatos munkák elvégzése, továbbá információk közzététele a weboldalon.

Követelmény: Számítástechnikai, informatikai eszközökkel kapcsolatos általános ismeretek, jó kommunikációs és empatikus készség, „B” kategóriás jogosítvány, angol nyelvtudás, paksi vagy környékbeli lakhely.

Előny: Szervizelési tapasztalat, értékesítési tapasztalat, PR és marketing fogások ismerete, újdonságok, technológiák magas szintű ismerete.