Karrier

Várunk szeretettel csapatunkba, ha szeretnél velünk közösen küzdeni azért, hogy az informatika, a számítástechnika vívmányai valóban az emberek javát szolgálják!

 

BETÖLTÉSRE VÁRÓ POZÍCIÓK:

 

Számítástechnikai szervizes

Számítógépek, notebookok, és egyéb informatikai eszközök HW / SW javítása ügyfélnél, szervizben, és táveléréssel egyaránt, egyeztetések lebonyolítása az ügyfelekkel.

Követelmény: Informatikai eszközök, számítógépek, Microsoft operációs rendszerek ismerete, jó kommunikációs és empatikus készség, „B” kategóriás jogosítvány, angol nyelvtudás, paksi vagy környékbeli lakhely.

Előny: Magas szintű informatikai ismeretek, Linux, Mac, Android, nyomtatókkal kapcsolatos tapasztalat.

 

Értékesítő, termékfelelős, web adminisztrátor

Informatikai eszközök, szoftverek és komplex megoldások, valamint szolgáltatásaink bolti, illetve közvetlen megkereséses értékesítése a fő feladat, emellett árukészlettel, rendelésekkel kapcsolatos munkák elvégzése, továbbá információk közzététele a weboldalon.

Követelmény: Számítástechnikai, informatikai eszközökkel kapcsolatos általános ismeretek, jó kommunikációs és empatikus készség, „B” kategóriás jogosítvány, angol nyelvtudás, paksi vagy környékbeli lakhely.

Előny: Szervizelési tapasztalat, értékesítési tapasztalat, PR és marketing fogások ismerete, újdonságok, technológiák magas szintű ismerete.